Pages

måndag 12 januari 2009

Måndag.

Så var det en ny vecka, men inte vilken ny vecka som helst! I morgon börjar skolan och sen är det full rulle med nya rutiner. I morgon börjar även Robin skolan (i Västerås) så snälla farmor kommer och är barnvakt. Nästa vecka får farfar vara barnvakt en dag! Vi hade tur som lyckades planera scheman så att det bara var två dagar som kolliderade innan Isadora börjar på dagis. Tack gode gud att farmor och farfar bor i närheten och är snälla. :]

Natten blev helt okej för oss. Tyvärr vaknade jag upp med migrän av värsta sorten. Mådde illa, kräktes och huvudet höll på att gå i tusen bitar. Försökte sova men hade feberdrömmar och vaknade till och från. Dessutom envisades Isadora med att spela på sin xylofon, utanför sovrummet. Tror att hon för övrigt håller på att komma i en tidig trotsålder. Allt hon vet att hon egentligen inte får klättra på, ja det klättrar hon på. Allt hon inte får röra, ja ni förstår..
Igår klämde hon fingret när hon höll på att pilla på sin nattlampa. Det blev ett litet jack i hennes tumme och det blödde lite. Antar att det bara är till att vänja sig. De flesta ungar får ju skrapsår, blåmärken och slår sig. Det tillhör liksom barndomen.

Idag gick vi till Barnens hus för att köpa en Bobbycar till Isadora. Hon fick ju presentkort från sin mormor till en, men för andra gången i rad var de slut! Vi köpte till sist lite annat som blev en succé! Bland annat wallstickers som vi satt upp i hennes rum. Vi kör på Nalle Puh-tema och det blev jättemysigt och mer ombonat! Isadora verkar tycka det är jättefint också. :]
Vi får helt enkelt köpa en Bobbycar till henne när hon är lite äldre och kan använda den utomhus utan att köra fast i snömodd.

Gick till jobbet för att byta ut mina nycklar och fick en trevlig överraskning! Hela stället var fullt med folk. :]
Vi har anställt en riktig kock så till lunch finns det numera alltid 3 alternativ - dagens husman, en pastarätt samt ett vegetariskt alternativ. Pastan kostar 40 kr och de andra två 50 kr! Billigt och jättegott. Det ingår salladsbuffé dessutom.
Jag ska jobba på fredag (11-17) och eftersom det är rookie-veckor (nollning för oss äldre) så lär det vara rätt fullt med öl-drickande studenter. Ska bli roligt!

Nåja, såhär ser Isadoras rum ut nu:
anna_signatur

3 kommentarer:

Lilian sa...

dom har svarta skit coola bobbycars på mekonomen. :)

Elin sa...

Åh vad fint ni har gjort det! :)

Carin sa...

Vad fint Isadora fått i sitt rum. :) Jag hade en bobbycar när jag var liten och gud vad jag använde den. Den var skitrolig.