Pages

söndag 15 februari 2009

Kall dag!

Idag har vi varit ute i vinterlandskapet med familjen Jonsson (Robins familj). Vi begav oss till Vilsta för att åka lite pulka, grilla korv och ha trevligt. Mycket trevligt blev det, om än väldigt kallt! Isadora som hitintills avskytt allt som har med snö att göra fick testa pulkan och den här gången blev hon inte ett monster! Nej, hon satt kvar i pulkan under hela färden och mumlade bara lite. :]
Dock så sa hon ifrån till sist om kylan. Hon verkar ha ärvt sin mammas avsky för kyla så hon skrek hela vägen hem från Vilsta (35 minuter drygt) och det enda som halvt om halvt fungerade var om vi bar på henne. Att bära på ett 10,5 kilo tungt barn tar på krafterna kan jag säga, speciellt som att det är rena halkbanan på trottoarerna i Eskilstuna. Vi var helt färdiga när vi väl kom hem, slängde Isadora i ett varmt bad och gav henne middag efter det. Då blev hon lugn!
Men allt som allt har hon bara sovit 30 minuter under dagen så hon kommer få sova tidigt idag. I morgon börjar dagis på allvar. Den här veckan ska hon gå mellan 9-15 är det bestämt. Lagom start. Sen kommer hon antagligen få gå mellan 9 och 16. Det beror på hur mycket skola och arbete vi har. Det känns fantastiskt roligt att Isadora trivs så bra på sitt dagis. Hon är alltid på jättebra humör enligt Valbona (hennes lärare) och sitter mest och skrattar åt de andra barnen. Underbara charmtroll!

Numera går Isadora mer än kryper känns det som. Otroligt hur snabbt allt går för henne. Idag skulle hon gå tillsammans med Tommy (hennes Brio-tax) men han hamnade hela tiden under hennes fötter. Då morrade hon åt honom! Jag tror hon lärt sig från kusin Albus. :D

Tand nummer 7 är på utväxt nu vilket gör att Isadora har ont. Hon är ju tum-sugare när hon ska sova, men även det gör ont vilket är frustrerande. Stackars tjej! Nu ploppar de upp en efter en i munnen på henne. Hon är stor!

anna_signatur

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad jag älskar när du lägger in videor på sötaste Isadora. Hon är så vansinnigt söt när hon är ute på promenad. Barn som just lärt sig gå är ju det sötaste.. :P Och hennes skratt, det gillar jag. Jag är nog lite kär i eran dotter. ;)