Pages

fredag 27 februari 2009

Paus i diskandet.

Pust och stön, vad jobbigt det är med disk! Diskmaskin står högst på önskelistan just nu kan jag lova!
Robin har ju blivit värsta gourmet-kocken så sista månaden har han bara serverat fantastiska kreationer. Hur gott och lyxigt som helst, men det blir ju mer disk.. ;]
Han är så duktig, min Robin. Ställer sig och gör fina middagar med goda desserter. Trots de goda kladdkakorna och pajerna han gjort så har vi båda gått ner i vikt! Det beror givetvis på hans matlagning. Inga halv- eller helfabrikat utan tillagade maträtter. Mums!

Glömde ju berätta att vi var på BVC i tisdags! Isadora skulle på 1-årskontroll, eller ja.. 13-månaderskontroll blev det. :]
Allt gick jättebra iaf. Hon är 78 cm lång och väger 10 500 gram. Mindre än väntat! Hon är ju lång och smal numera, men hennes underbara runda kinder är kvar. Mammas fina!
Hon fick en spruta och den gillade hon däremot inte. Skönt nog slapp hon jobbiga biverkningar. De andra två sprutorna hon fått har ju resulterat i feber och hängighet men inte den här gången. Hennes öron såg fina ut också. Jag bad de titta för säkerhets skull eftersom hon har pillat och haft sig på dem.

Oh well, resten av disken väntar. Speciellt en skål med intorkad potatisgratäng.. jippie. :P

anna_signatur

1 kommentar:

Elin sa...

Jag förstår dig, diska är så tråkigt! Har alltid hatat det, är så glad att vi har diskmaskin! :) Det är verkligen toppen! Nu fattas bara tvättmaskin! :)