Pages

fredag 15 april 2011

Cesar Millan

Efter att ha sett den här videon förstår jag inte hur han kan få ha ett eget hundprogram. Jag tror faktiskt att det finns bättre sätt att uppfostra hundar på än att SPARKA på de och halvt om halvt strypa hunden. Fan vad upprörd jag blir.
Jag förstår också att man behöver disciplinera sin hund, men på det här sättet? Nej.


Hittade filmen här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med dig! Cesar Millan håller på med metoder som bara gör hundar hjälplösa.. Vem vill ha en olycklig hjälplös hund?
Man kanske borde skicka en klicker till Cesar så han kan lära sig hur man tränar hund på riktigt!!!;)
//Nina

Anonym sa...

Blir upprörd över de negativa kommentarerna.Antar att det år unga,oerfarna personer som uttalat sig.Kolla in ordentligt på vad som händer när han handskas med hundar,ingen av oss har den kuskapen som han har.Tro inte att allt går att fixa med godis- jA.PÅ EN HUND SOM FUNGERAR GANSKA NORMALT MEN INTE PÅ DET TYP AV HUNDAR SOM CEASAR JOBBR MED.jAG HAR HAFT HUND I 50 ÅR-

Vian sa...

Blir både ledsen och upprörd åt alla djur och djurälskares vägnar när okunniga personer uttalar sig om Ceasars metoder utan att vara det minsta införstådda i hur han arbetar och vad han gör för tusentals hundar och hundägare. Det finns många sätt att hjälpa en hund, Ceasars metoder fungerar och skapar STABILA & LYCLIGA hundar, om alla ens kunde handskas en bråkdel så bra med sina hundar som Ceasar gör vore hundarna lyckigt lottade!

Nathalie sa...

Det handlar inte om att bestraffa eller att "sparka" hundarna, han sparkar inte på de, inte hårt, han korrigerar de när de kommer i den sinnesstämmningen...