Pages

fredag 10 juni 2011

Slappefredag

Oj oj vad slut i huvudet jag var igår när jag kom hem från jobbet! Såhär har mina sista två dagar sett ut:
Efter att ha sovit ungefär två timmar natten till onsdag så gick jag till sist upp klockan 4:55. Var på jobbet 5:40 och mötte då upp min handledare. Vi gick igenom vad vi skulle ta med oss, och jag fick ett lösenord till handdatorn. Vid halv sju åkte vi till Sthlm, allt gick bra. Var i Sthlm en stund sen åkte vi tillbaka till Eskilstuna. Åkte tillbaka till Sthlm, sen vidare till Borlänge. Var framme i Borlänge vid 18 och gick till hotellet. Kl 20 släckte jag lamporna och somnade oroligt. Vaknade strax efter 21 och mådde dåligt. Svettades kopiösa mängder, så gick upp och öppnade fönstret och drack ett glas vatten. Somnade om framåt 22-tiden men sov oroligt. Vaknade var 20:e minut och tittade på klockan. Var väl orolig att jag inte skulle vakna i tid. 01:50 vaknade jag sista gången och bestämde mig för att gå upp. Skulle träffa min kollega strax innan 03 ändå.
Sen var det ner till Sthlm och vidare till Eskilstuna. Kom hem till lägenheten lite efter 10 och tänkte att jag absolut inte skulle kunna somna. Hann nog inte mer än tänka så innan jag slocknade. ;]
Två och en halv timme senare vaknade jag efter att ha sovit jätteskönt, men nackdelen är att jag alltid får hemsk huvudvärk när jag sovit mitt på dagen.

Idag ska jag slappa så mycket jag kan. Isadora är ledig med mig och hon ska till farmor och farfar över natten. Jag börjar jobba tidigt i morgon bitti och Robin ska på After Work i kväll. Nu kommer jag att jobba 7 dagar i sträck innan jag är ledig till nästa helg. Mycket jobb blir det, men jag trivs verkligen som fisken i vattnet!

Inga kommentarer: