Pages

tisdag 11 juni 2013

Hektiska dagar på jobbet.

Nu vill jag bara få lugn och ro i några veckor. Den här helgen, samt måndagen, var alldeles för livad för mig. Fick ringa polis två gånger, kände mig väldigt hotad den ena gången av en påverkad person. Sprang hem från jobbet med andan i halsen och tittade bakom axeln var femte sekund. Är ingen överdrift när jag säger att jag hade säkert hade en puls på 160-170.

Jobbar rätt så mycket för tillfället, och hade glömt kryssa bort mig från Netwic (där jag fyller i vilka dagar jag kan och inte kan jobba) en helg så slutar att jag jobbar tre helger i rad nu, inklusive midsommar. Men det gör mig inte så mycket eftersom midsommar ger fina pengar och det är ingen helg som betyder så mycket för mig ändå. Mest kul för Isadora att dansa runt stången, och det är något jag vägrar göra. Tråkig mamma. ;)
Tur hon har Robin som pappa, för han gör gärna såna saker, haha.

Ångrar inte det minsta att jag valde bort vikariat under sommaren och tog timmar istället. Jag har fått massor med jobb, och jag har kunnat ta ledigt när jag vill. Vecka 30 åker vi ner till Skåne och det ser jag verkligen fram emot! Har inte varit där på tre år drygt, så är verkligen på tiden nu. Vi tar tåget den här gången och det ska bli kul! Går ju snabbt och smidigt (jaja, när jag åker blir det inga förseningar, hehe) och hela familjen kan umgås. Tror det blir en upplevelse för Isadora också som åkt tåg som längst till Stockholm (när hon var 8 månader). :)


Inga kommentarer: