Pages

söndag 25 augusti 2013

Semester snart igen.

Vi räknar ner tiden här hemma. I november åker vi till Kanarieöarna och har det (förhoppningsvis) trevligt. Det blev lite antiklimax först, för vi hade hittat världens trevligaste resa till Egypten för ett kanonpris, och skulle åka med en kompis och hennes familj. Sen blev det ju inbördeskrig och vi kastade bort den planen rätt så snabbt. Även om det kanske kommer lugna sig till november så känns det lite för riskfyllt att åka dit i år, och då var det bara att börja kolla efter något annat.

Som krav hade jag att det skulle vara relativt varmt, och inte ligga allt för långt bort. Jag är inte intresserad av Thailand och vi kan bara ta en veckas semester dessutom pga arbete. Så då var det Kanarieöarna kvar. Där har jag aldrig varit, och vi hittade en all inclusive-resa där det fanns ett vattenland dessutom. Roligt för både liten och stor! ;)
Men ja, det är ju rätt så mycket dyrare att åka dit än till Egypten så vi pratade och pratade om det innan vi till sist slog till. Nu är resan betald och vi ser jättemycket fram emot det! Vi har köpt resan genom Fritidsresor och åker med Norwegian. Visst är det Norwegian som har WiFi ombord? Härligt isf för då behöver vi inte ladda ner filmer till iPaden utan Isadora kan titta på Netflix på planet. Smidigt! Men ja, det beror väl på vilken slags uppkoppling det handlar om. Det kanske bara hackar hela tiden och det orkar varken Isadora eller jag med. :P

Oavsett så ser jag fram emot att få komma i väg en vecka och bara vara. Minns fortfarande vår resa till Egypten förra hösten med glädje. Att åka i november är verkligen att rekommendera. Det ger en energi att stå ut med den långa tråkiga vintern samt mörkret.

Inga kommentarer: